• Zero tolerance mode in effect!

Украинская бронетехника

22396579_1908167962837105_1685203614_o.jpg

НА “ЗБРОЯ ТА БЕЗПЕКА – 2017” КБ “ПІВДЕННЕ” ПРЕДСТАВИЛО ГІПЕРЗВУКОВУ РАКЕТУ
 
Саня там все дуже цікаво, а саме головне що допброня на БТР-4МВ1 установлюється поверх "поплавків"
А меня заинтересовало, что там под ковром за борьба началась в преддверии заключения контракта на БТР-4. Какую из модификаций таки выбрало МОУ, БТР-4ЕДА или БТР-4МВ1?

Степан Полторак

Плануємо значно збільшити фінансовий ресурс на модернізацію і закупівлю нової техніки, і не тільки українського виробництва.
По завершенню Міжнародної спеціалізованої виставки озброєння, яка відкрилася сьогодні у Києві, буде підписано контракт на закуплю БТР-4Е останньої модернізації.

Цього року було зроблено зміни до державного оборонного замовлення, і планується значно збільшити замовлення для Збройних Сил України на протитанкові ракетні комплекси «Стугна», «Корсар»

Окрім цього, враховуючи фінансовий ресурс, який Міністерство оборони отримало влітку, зараз проходить процедура підписання договорів і початок виробництва танків «Оплот».
Якщо порівняти завдання, які стоять сьогодні перед Збройними Силами, і можливості, то ми укомплектовані технікою, яка дозволяє виконувати бойові завдання. Але ми всі розуміємо, що техніка має змінюватися, проходити модернізацію. Переваги, які ми бачимо на наступний рік, це — засоби протиповітряної оборони, протитанкові засоби, засоби радіоелектронної боротьби, безпілотні літальні апарати, інші напрямки, які значно підвищать рівень боєздатності наших Збройних Сил.


Міністр оборони України генерал армії України Степан Полторак сьогодні, 10 жовтня, під час відвідування XIV Міжнародної спеціалізованої виставки озброєння та військової техніки «Зброя та безпека 2017» у Києві.

«Мені сподобався БТР-4 останньої модернізації. Він зовсім змінився у порівнянні з тими, які ми закуповували у 2014 році. Це зовсім інша машина, враховані та усунені всі недоліки. Вона набагато краще поводиться на воді, плаває, краще броньована, набагато кращою стала система управління, безпечнішою для водія і командира, покращено протимінний захист, порядок завантаження і вигрузки особового складу. Тобто, якщо порівняти ту машину, яка була у 2014 році і зараз, відбулося близько 100 доопрацювань», — сказав Степан Полторак.
Оба варианта харьковские, Морозова их по идее и производить будет, но БТР-4МВ, который появился в 2013, потом из прессы исчез. И только сейчас появился вновь.
 
А меня заинтересовало, что там под ковром за борьба началась в преддверии заключения контракта на БТР-4. Какую из модификаций таки выбрало МОУ, БТР-4ЕДА или БТР-4МВ1?



Оба варианта харьковские, Морозова их по идее и производить будет, но БТР-4МВ, который появился в 2013, потом из прессы исчез. И только сейчас появился вновь.
Да никакую... Богданов закупят ...Пардон могут еще Барсов..
 
0_13e69c5_a90c447f_XXL.jpg

хренасе у вас кулибины:D

Аааааа... Это не шутка? Они действительно показали на выставке вооружений этот шушпанцер, сделанный фермером из трактора и цистерны?!

P.S. Три года уже прошло, а большинство "кулибиных" до сих пор не знаю, как делать правильные РЭ.
 
то есть это не странный косплей х-51, нарисованный студентом факультета ремесел киево-могилянки, а прям таки представление ракеты? Может сначала потренироваться на косплее Гарпуна/Урана, а то широко шагая неизбежен разрыв шальвар...
 
судя по аскетичному интерьеру это колесница для могилизации героев в Валлгалу
Так точно.
Героев новороиси.
Через переднее отверстие выталкивать ластами вперед, чтобы не пачкать руки о ватный биомусор.
А интерьер аскетичный - чтобы легче было дезинфекцию деватизацию проводить. Вата сама по себе воняет (лапти/портянки/нестираный ватник). А уж дохлая - и подавно.
 
Назад
Сверху Снизу