• Zero tolerance mode in effect!

Новости Украины #2

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.
А мистер Трамп умеет бить прямым в нос! «Мы защищаем Германию от России, и Россия получает миллиарды и миллиарды долларов из Германии за газ», — заявил глава Белого дома. Президент США Дональд Трамп рассматривает возможность введения санкций против российского газопровода Северный поток-2. https://biz.nv.ua/economics/tramp-r...nkciy-protiv-severnogo-potoka-2-50026823.html
 
Юрий Виталич хватается за соломинку которой у него нет.Раньше надо было шашкой махать.Задержана группа чиновников, вымогавших взятку в $500 тысяч — Луценко https://nv.ua/ukraine/events/zaderz...h-vzyatku-v-500-tysyach-lucenko-50026711.html
Дебильі с набу три года ничего не делали . Ихняя же работа
 
Всегда утверждали люди знающие -что затея изначально была создать филиал Вселенского патриархата в Украине , но конечно найопывали преподносили это по другому укрцам (Томос тур)
Константинопольский Патриархат лучше Московского. Не столь важно, автокефалия или нет. Важно, чтобы не МП.
 
11 червня Баришівський районний суд заборонив заступнику голови Національного банку України Катерині Рожковій виконувати свої обов’язки. Про це виданню повідомило джерело у Кабміні. Суд прийняв таке рішення як забезпечувальний захід за позовом якогось Андрія Барташа.

Барташ в ньому стверджує, що Катерина Рожкова своєю діяльністю на посаді заступника голови Нацбанку завдає шкоди добробуту України». На його думку у заступника голови Нацбанку нібито мав місце конфлікт інтересів, у зв’язку з тим, що її син працював в «Платинум банку». У рішенні суду, копією якого володіє не зазначено, яким конкретно чином це зачіпає інтереси особисто Андрія Барташа. Суть вимог Барташа полягає в «спростуванні недостовірної інформації».

Примітно, що вчора Баришівський районний суд відкликав ліцензію у першого українського лоукостера — компанії SkyUp. Раніше з критикою SkyUp виступали в авіакомпанії МАУ, чиїм акціонером є підприємець Ігор Коломойський.

Рішення про заборону Катерині Рожковій працювати заступником глави НБУ приймалося і раніше за позовом народного депутата Ігоря Луценка. Луценко – пасинок Володимира Стельмаха, який очолював наглядову раду Приватбанку, коли його акціонером виступав Ігор Коломойський. Після націоналізації Приватбанку Стельмах покинув своє місце роботи.

Нагадаємо, що Вища рада правосуддя раніше усувала суддю Баришівського суду Олександра Лисюка на вимогу спеціалізованого антикорупційного прокурора.

https://thepage.com.ua/ua/exclusive...li-vikonuvati-obovyazki-zastupnika-golovi-nbu

Каломойский с Портновым никак не угомонятся.
 
В одесском парке «сепаратист» набросился с кулаками на женщину, назвав ее «бандеровкой» https://dumskaya.net/news/v-odesskom-parke-separatist-nabrosilsya-s-kulaka-099419/ Жителю Одесской области грозит до 5 лет тюрьмы за размещение сепаратистских постов в соцсетях https://dumskaya.net/news/zhitelyu-odesskoy-oblasti-grozit-do-5-let-tyurmy-099370/
 
***Троллинг/провокация к флуду/флейму (3/7)***
ну, можно и поздравить с Куйевом ))))
 
Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.
Назад
Сверху Снизу